Programming

S jednim od voditelja razvojnog tima, naši klijenti dobivaju direktne smjernice i prolaze kroz proces programiranja software-a. Uz naše usluge i znanja koje uvelike nadilaze front-end i back-end web razvoj, naši programski inženjeri stvoriti će software prilagođen platformi bilo ona web, desktop ili mobilno orijentirana, kao što su sustavi za upravljanje sadržajem, uredske obrade podataka i automatizacije, online e-commerce softver, mobilne aplikacije , integraciju ili cross platform aplikacije i sadržaje itd.
Naš programski tim nije ograničen na php, java skripte, C ++, jQuery, MySQL i HTML 5. To je tek mali dio tehnologija i znanja kojima raspolažemo.

Slobodno koristite pitanja koja vam sugeriramo i koja će vam pomoći definirati vaše ciljeve i opseg projekta.
Uspješno prilagođeno programiranje za neku vašu potrebu koju ćete zadovoljiti kroz software ne događa se slučajno.To počinje od uzajamnog razumijevanja vaših ciljeva i trenutnih ograničenja tehnologija korištenih u procesu, a nakon toga slijedi definiran proces izrade. Prije nego što počnete bilo koji custom(prilagođeno) programiranje projekat, potrebno je dati odgovore na sljedeće:

4833512699_761a3fcc61

Što je primarna svrha / cilj vašeg zahtjeva?
Koje funkcije pokušavate zamijeniti (ako ih ima)?
Tko su korisnici?
Što će ti korisnici biti u mogućnosti ili morati učiniti?
Gdje će se program koristiti?
Što će biti vaš optimalan ishod?
Kako su vaši podaci trenutno pohranjeni?
Kako će postojeći podaci (ako ih ima) biti premješteni u novi softver?
Koje su vaši sigurnosni zahtjevi,potrebe i opasnosti?
Koji su funkcionalni zahtjevi?
Koja je vaša vizija budućnosti?

Odgovorite na ova pitanja a ostalo prepustite nama.