Podrška

Za puno firmi iz naše djelatnosti, pokretanje nove web stranice ili digitalnog projekta je kraj odnosa s kupcem, dok je za nas to tek samo početak.

Mi dajemo lifetime podršku klijentima u bilo kakvim situacijama, jer uistinu cijenimo dugoročan odnos s našim klijentima te ne želimo da ono što smo zajedno s njima ostvarili prepustimo zubu vremena.Samo tako u vrijeme koje sve više ubrzava klijent može pravovremeno izreagirati na promjene na tržištu ili pojavu novih tehnologija i marketinških kanala. U vrijeme kad za 3 mjeseca se stvaraju digitalni proizvodi koji okrenu tržište za 180° tvrtke nemaju luksuz da o trendovima odlučuju nekakvi “penzionerski” upravni odbori i slične “uhljebničke” nebuloze.  Mi posjedujemo niz alata i usluga koje predviđaju trendove i događaje te smo ustanju pravovremeno uz klijentovo odobrenje reagirati na njih. Također naš znanjem jako disperziran tim je u stanju pružiti svu moguću pomoć za prijelaz na nove tehnologije i marketinške kanale.

Stvari poput naše 0-24h podrške ,pomoć u razvoju novih mogućnosti i strateško savjetovanje osigurati će da se klijent osjeća ugodno u nadolazećem stampedu digitalne evolucije. Revolucija je davno završila ako niste znali 🙂 .